Gyógyszer elhagyása

Nem tudsz megcsinálni valamit a fórumon vagy nem tudsz belépni? Gyere kérdezz és segítek! Regisztrálás nélkül is hozzászólhatsz!

Gyógyszer elhagyása

HozzászólásSzerző: fecske » 2010.06.24. 20:39

Másfél éve szenvedek a gerincemmel, porckorong kiboltosulásaim vannak. Áprilisban Parádfürdőn kezeltek,de nemhogy gyógyultam volna, az állapotom rosszabb lett.Szapora szívdobogás, mellkasfájdalom stb.Volt kétszer pánikrohamom is. Amiket szedek 1/2 paroxat, 3x0.25 frontin, 2000mg c vitamin, 2db halolajkapszula, b komplex, probiotik, sedatif pc, zöldkagyló porcépítő. Azt szeretném megtudni, hogy a neuroptim beiktatásával elhagyhatom-e a paroxatot meg a frontint. Sokat járok úszni a gerincem miatt is, de mióta szedem a gyógyszereket izomfájdalmaim vannak és fáradt vagyok, így nem nagyon megy. Ha elhagyom vmelyik nyugtatót be indul a motor.Már egy párszor sikerült kivédenem ezeket a támadásokat.
Segítséget előre is köszönöm!
fecske

Re: Gyógyszer elhagyása

HozzászólásSzerző: Maryan » 2010.06.25. 12:46

Szia Fecske!

A gyógyszereidet nem kellene elhagyni, míg nem vagy jól, értem ezalatt a paroxatot és a frontint.
Az rendben van, hogy szedsz különféle táplálék kiegészítőket, de mi van a táplálkozásoddal?
Mit eszel? Kihagyod-e a táplálkozásodból a lisztféléket, tejtermékeket?

Gyere át a Pánikbetegség, stressz, depresszió - Legyőzhető fenevadak című levelezéshez, a Váróterembe
ott szoktunk levelezni, itt csak technikai kérdéseket teszünk fel.

Legyen nagyon szép napod!
Maryan

HozzászólásSzerző: fecske » 2010.06.26. 13:22

2 hete betartom a szabályokat, úgy étkezem ahogy itt le van írva.Még tart az öngyógyító tanfolyam, csak utána enged a váróterembe.Addig is elkezdeném a fehérje italt, csak nem tudom melyik a jó, árban is,és hosszú távon
Szép napot!
fecske

HozzászólásSzerző: Maryan » 2010.06.26. 20:17

fecske írta:2 hete betartom a szabályokat, úgy étkezem ahogy itt le van írva.Még tart az öngyógyító tanfolyam, csak utána enged a váróterembe.Addig is elkezdeném a fehérje italt, csak nem tudom melyik a jó, árban is,és hosszú távon
Szép napot!

Szia Fecske!
Én fehérjéből a Whey Prot-t iszom már régóta, mert szeretem. Egy shakes rázóba teszek kb. 2 dl vizet és egy mérőkanál port, jól összerázom. Mindezt reggel, ez a reggeli "kakaóm".
A csatolt linken láthatod a leírását.
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2674

Tartsd a diétát, meg fog jönni az eredmény. Nem egy-két hét alatt, de rá fogsz érezni az ízére.

Legyen nagyon szép estéd!
Maryan

HozzászólásSzerző: fecske » 2010.06.27. 06:51

Szia maryen!
Még annyit szeretnék tudni, hogy a mérőpohár az 30gr.?
És a Shop Buildertől rendeled meg?
Szia, és legyen szép napod!
fecske

HozzászólásSzerző: Géza » 2010.06.27. 09:01

Szia fecske!

Igen, a mérőpohár 30 gr és a Shop Buildertől is lehet rendelni. De nagyobb fitnesztermekben és a Lángsport szaküzleteiben is kapható.

Üdv, Géza
Géza

HozzászólásSzerző: fecske » 2010.06.28. 11:34

Szia maryen!
Úgy iszod hogy 30g/nap? Mert a linken testsúlykg/g írják elő.Itt Gyöngyösön 23 700/6kg az ára , tudsz olcsóbbat?
Szép napot!
fecske

HozzászólásSzerző: Maryan » 2010.06.28. 14:15

fecske írta:Szia maryen!
Úgy iszod hogy 30g/nap? Mert a linken testsúlykg/g írják elő.Itt Gyöngyösön 23 700/6kg az ára , tudsz olcsóbbat?
Szép napot!

Szia fecske!

Igen úgy iszom hogy 30 g/nap, mert ez egy optimális adag. Többre nincs szükségünk, mert nem végzünk
aktív edzéseket.

6 kg kicsit sok, ha te iszod egyedül, gondolom nem akarsz "berendezkedni" hosszabb időre.
Nincs kisebb kiszerelésben?

vagy rendelsz interneten a shop builder-től (http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2932 + száll díj), vagy esetleg megnézel egy fitnesztermet, ami a közeletekben van, ott is árulnak.

Van másfajta fehérje ital is, de azok között nem vagyok annyira tájékozott, én erre álltam rá.

Legyen nagyon szép napod!
Maryan

Vissza: Technikai segítség a fórumozáshoz