Neuro-diétával kapcsolatos kérdések

Re: Neuro-diétával kapcsolatos kérdések

HozzászólásSzerző: yaya » 2010.07.17. 09:57

Szia Géza!
Lenne egy kis gondom a diétával!
Már évek óta nemeszem sertés és marhahúst (még hamburgerben sem ettem meg ), csak szárnyas húsokat és halat fogyasztok. Eddig sem voltam egy nagydarab ember (170cm-hez 53 kg társult ), de most amióta a diétát tartom még lejjebb ment a súlyom :( Ez már nem egészséges szerintem és a családom szerint sem! Képtelen vagyok többet enni! Az eddigi étrendemben szerepelt a kenyér,de igen kevés mennyiségben valamint a joghurtok, ami viszont aránylag nagyobb mennyiségben. A diétába még csak most kezdtem bele nemrég , de ha ilyen hatással van rám, akkor nem tudom mit tegyek!? Hihetetlen, hogy szinte alig kellett változtatnom az étrendemen és mégis ilyen hatást vállt ki! Nem akarok fogyni! Ha van rá megoldás, akkor oszd meg velem :)
Köszönettel Brigi
Brigi
yaya

HozzászólásSzerző: Balázs » 2010.07.17. 13:37

Én is teljesen elfogytam a diétától, ami valóban nem egészséges. De már jövök felfele , napi 3000kcal persze kell ehhez,nekem. Azért mondom , hogy nekem , mert más ennyi kcaltól egy hizó lenne, nálam pedig annyira elég hogy havi szinten +1kg-mal mutasson többet a mérleg.
Ha nem akarsz kenyeret enni , egyél gluténmentest. Bármennyit ehetsz hus,hal,zöldségek ,rizs, aki vékony testalkatú,mint te is, egy dekát nem fogsz hizni ezektől ,ahogy én sem tudtam bármennyit zabáltam. Folyamatosan csak fogytam. És nem állt meg a fogyásom egészséges tartományban sem sajnos.

Szóval vannak gluténmentes cuccok a spar is árul ilyeneket. Van műzli,kenyér,sütik,minden.
Az emberek alapvetően egyszerű kérdéseket sem tudnak maguknak feltenni,nem azért mert nemhogy nem tudják a választ, hanem azért ,mert olyan káosz van az életükben, hogy azt sem tudják mit kéne kérdezniük.
Balázs

HozzászólásSzerző: yaya » 2010.07.17. 18:07

Balázs írta:Én is teljesen elfogytam a diétától, ami valóban nem egészséges. De már jövök felfele , napi 3000kcal persze kell ehhez,nekem. Azért mondom , hogy nekem , mert más ennyi kcaltól egy hizó lenne, nálam pedig annyira elég hogy havi szinten +1kg-mal mutasson többet a mérleg.
Ha nem akarsz kenyeret enni , egyél gluténmentest. Bármennyit ehetsz hus,hal,zöldségek ,rizs, aki vékony testalkatú,mint te is, egy dekát nem fogsz hizni ezektől ,ahogy én sem tudtam bármennyit zabáltam. Folyamatosan csak fogytam. És nem állt meg a fogyásom egészséges tartományban sem sajnos.

Szóval vannak gluténmentes cuccok a spar is árul ilyeneket. Van műzli,kenyér,sütik,minden.

Szia Balázs!
Köszönöm az információt :) Remélem azért megáll valamikor a fogyásom! Veszek gluténmentes ételeket :)
Üdv : Brigi
Brigi
yaya

HozzászólásSzerző: Elizabeth » 2010.07.19. 10:20

Yaya!

Valszeg jó az anyagcseréd. Így a súlyod is a bevitt engergiával vagy kalóriával lesz arányos.
Ha az ilyen típusú ember nem zabál fehér lisztet és még mozog is, akkor bizony vékony marad.
Sokat számít akár heti 1-2 bekapott kenyér, vagy hamburger is, csak az átlagember erre legyint.
Az ember testsúlyát két dolog határozza meg: az egyik, hogy mit és mennyit eszik, a másik, hogy mennyit mozog.
Nincs ebben nagy titok!

Amire odafigyelhetsz, hogy te nyugodtan fogyaszthatod a kalóriadúsabb ételeket, rizs, krumpli, magok egy kis gluténmentes kenyér, ha szereted köles, hajdina, 1-2 hetente gluténmentes tészta, gyümölcsök.
Elizabeth

HozzászólásSzerző: harmony » 2010.07.24. 11:57

Elizabeth írta:Yaya!

Valszeg jó az anyagcseréd. Így a súlyod is a bevitt engergiával vagy kalóriával lesz arányos.
Ha az ilyen típusú ember nem zabál fehér lisztet és még mozog is, akkor bizony vékony marad.
Sokat számít akár heti 1-2 bekapott kenyér, vagy hamburger is, csak az átlagember erre legyint.
Az ember testsúlyát két dolog határozza meg: az egyik, hogy mit és mennyit eszik, a másik, hogy mennyit mozog.
Nincs ebben nagy titok!

Amire odafigyelhetsz, hogy te nyugodtan fogyaszthatod a kalóriadúsabb ételeket, rizs, krumpli, magok egy kis gluténmentes kenyér, ha szereted köles, hajdina, 1-2 hetente gluténmentes tészta, gyümölcsök.

hello. neked sikerült már hízni?
harmony

HozzászólásSzerző: Elizabeth » 2010.07.24. 20:55

Szia!

Igen, szerencsére sikerült nagyon lassan ugyan, de mostanra már elérem az 54-55 kg-ot, amivel most teljesen elégedett vagyok, ebben jól érzem magam.
Neked sikerült?
Elizabeth

Előző

Vissza: Neuro-Diéta